Indlæser
Vores Marsk - Netværkstræf for partnere
Dato og tid
Mandag d. 22. april 2024 kl. 18:30 til 21:00
Tilmeldingsfrist
Mandag d. 22. april 2024 kl. 12:00
Sted
Ribe Bryghus,
Seminarievej 16B,
6760 Ribe
Ribe Bryghus
Seminarievej 16B
6760 Ribe
Vores Marsk - Netværkstræf for partnere
Besøg på Ribe Bryghus og få indsigt i Foodtelling.
Vores Marsk inviterer til netværkstræf hos Ribe Bryghus fyldt med inspiration, gode snakke, og hvor der dykkes ned i begrebet ”foodtelling”.
Ribe Bryghus´s to ejere, Lars og Mark vil deler deres historie, fremtidsplan og passionen for ølbrygning, samtidig med at du få serveret mad som passer godt til øllet. Efter måltidet får du muligheden for at blive klogere på, hvordan du kan anvende foodtelling i din egen virksomhed, når Kis Thy deler ud af sin viden og erfaring et inspirerende foredrag.
Slutteligt får du en rundvisning på Ribe Bryghus, hvor du kan se bryggeriet i aktion og måske endda få mulighed for at smage på nogle af deres specialiteter. Det giver samtidig anledning til flere gode snakke med andre virksomhedspartere.
PROGRAM:
18.30 – 19.00 Velkomst + præsentation
19.00 – 19.30 Spisning + Oplæg om bryghuset m. ejerne Lars og Mark
19.30 – 20.15 Foredrag: ”BRUG FOODTELLING I DIN VIRKSOMHED” m. Kis Thy.
Foodtelling er en tilgang til forretningsdrift, der bl.a. fokuserer på at skabe en stærkere forbindelse til forbrugerne, forståelse for fødevarernes værdi, og dermed kan bidrage til at sikre en stabil og voksende kundebase, og en sund indtjening.
20.15 – 21.00 Rundvisning på bryghuset + snak med hinanden
Arrangementet er for Vores Marsks partnere samt potentielle nye partnere.
Vores Marsk står for udgiften til forplejningen og en lille øl/vand
Kort om Ribe Bryghus:
Ribes Bryghus er et mindre lokalt bryghus med salg primært i Ribe og de nærmeste omegnsbyer. Bryggeriet startede tilbage i 2006 på et meget seriøst fritidsplan. I 2020 flyttede bryghuset ind i den restaurerede gamle remise fra 1875 – som bryghuset købte i 2018. I sommeren 2022 overtog Lars Nielsen og Mark Vind hele ejerandelen og besluttede samtidigt at gå fuldtid i virksomheden, der omfatter Ribe Bryghus og Café Remisen.
Kort om Kis Thy:
Kis har været selvstændig i reklame- og kommunikationsbranchen siden 1994 og arbejdet med branding, koncept-/produktudvikling, markedsføring, afsætning og forretningsudvikling – og de seneste 10 år har Kis udelukkende arbejdet inden for fødevareområdet. Opgaverne er mangfoldige men altid med fokus på udvikling og vækst. Kis har et stort netværk og arbejder tæt sammen med både fødevarevirksomheder/-producenter, landbruget, restaurationsbranchen, turismeaktører/-foreninger, organisationer, erhvervsforeninger, kommuner, samt viden- og uddannelsesinstitutioner.
Kis er tilknyttet Fødevarehuset – Vores Marsk som ekstern fødevarerådgiver.
Find vej til arrangementet
Klik for at se et kort med stedets placering hos Google Maps >
Kontaktinformation til arrangør
Vores Marsk
Tlf: +45 20550173
jem@toender.dk
Kontaktinformation til arrangør
Vores Marsk
Tlf: +45 20550173
jem@toender.dk