Hop til hovedindholdet

Tønder Erhvervsråd logo

TønderBusinessTalerSammen - Online videoforum


Dato og tid

Torsdag d. 25. juni 2020 kl. 12:50 til 14:00

Tilmeldingsfrist

Torsdag d. 25. juni 2020 kl. 12:50

TønderBusinessTalerSammen - Online videoforum


Arrangementsbeskrivelse


I denne tid, er det klart at vi alle står overfor rigtig mange store udfordringer. Heldigvis kan de fleste blive hjulpet af statens hjælpepakker. Men der er stadig mange, der mister opgaver, ordrer
og kunder lige nu. Det er ikke sjovt, og det er bestemt ikke noget, det er let at være alene om. Derfor vi vi gerne indbyde til online coronasnak, hvor vi gennem et online netværk kan "mødes" og tale sammen gennem en række videomøder. 

Hvis det lyder som dig, så tilmeld dig næste videomøde. Vi kommer blandet andet ind på
  • hvordan håndterer vi genåbningen
  • hvordan vi kan hjælpe hinanden
  • fortælle og deling af historier og udfordringer
Formålet med møderne er at mødes, dele oplevelser, idéer og danne grobund for samarbejder. Det er virksomhed til virksomhed - menneske til menneske.

Hvem kan deltage?
Videomøderne er for alle enkeltmands- til mindre virksomheder, samt virksomheder der ikke har så mange andre at sparre med i disse dage. Alle brancher er velkommen.

Feedback fra tidligere møder: 
"Det venskabelige miljø gjorde netværksformatet mere produktivt end de fleste netværksarrangementer jeg har været til ude i virkeligheden. Vi lytter til hinanden og giver gode råd." Jan Vinum, Mailiac.


Med venlig hilsen

Tønder Erhvervsråd
Facilitator: Ditte Madvig Evald - U-story


Persondata: OBS: Der vil til mødet blive udarbejdet en deltagerliste med oversigt over deltagere til regitrering i vores crm-system, samt til udsendelse af opfølgningsmail. Ønsker du ikke at fremgå af denne liste, så giv os gerne besked.